Wat vinden onze klanten:

Omdat we het belangrijk vinden dat je tevreden bent over onze service!

 

10

goede ervaring met Autohuis24

Op internet een hele mooie Saab 9-3 gezien bij Autohuis24. Maar ja is 150 km rijden is wel heel ver om een auto te bekijken. Na reviews bekeken te hebben en telefoontje naar Danny de Hoop, toch een afspraak gemaakt. Wat een openbaring was het. Een heel vriendelijke en toch zakelijke Danny wist het vertrouwen snel te winnen. Na mijn telefoontje is er zelfs een hele nieuwe apk opgekomen. Na een proefrit, en een mooi aanbod voor onze Alfa was de beslissing snel genomen. Na 6 jaar alfa te hebben gereden nu met de Saab naar huis. Het was zeker 150 km naar huis terug genieten. Dank Danny, voor je vriendelijke zakelijke benadering ( kunnen nog veel verkopers wat van leren) en de heerlijke Saab 9-3. Hermie

Reactie van het bedrijf

Hoi Hermie, bedankt voor je mooie woorden! Fijne kilometers met je mooie nieuwe Saab!:) Gr Danny

Zou je ons aanbevelen? Ja
      - Nijmegen - 17 januari 2021
      10

      Professional

      Super service

      Reactie van het bedrijf

      Bedankt Marco, fijne kilometers met de Volvo!

      Zou je ons aanbevelen? Ja
          - Bovensmilde - 15 januari 2021
          10

          Prettig en snel zaken doen

          Goede aanbieding en neemt de tijd voor het een en ander zeker in aanmerking om terug te komen bij jou Danny. Juiste prijs voor de wagen zowel inruil als verkoop.

          Reactie van het bedrijf

          Bedankt voor je mooie reactie! Fijne kilometers in je Volvo:)

          Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Venray - 2 december 2020
              10

              Ook aftersales top in orde!

              Na 5 maanden met mijn Saab cabrio door en door verliefd geworden op de auto. Helaas moesten twee kleine dingetjes (stabilisatorstangen, bekend euvel, en een onderdeel van de dynamo) vervangen worden. Dit is volledig gedekt door de garantie die Danny mij op mijn Saab heeft gegeven, zeker een aanrader. Danny, je bent een topper!

              Reactie van het bedrijf

              Bedankt Joep! Fijne kilometers in de Saab!

              Zou je ons aanbevelen? Ja
                  - Maastricht - 28 november 2020
                  10

                  Veel kennis en kunde!

                  Danny heeft ons heel goed geadviseerd rondom de aanschaf van de Saab. Bij kernwoorden denk ik aan zijn vakkundigheid, visie op tevreden klanten, enthousiasme en vriendelijkheid. Hij heeft vooraf alles tot in detail uitgezocht en heeft duidelijk kennis van zaken. Bij de aflevering gaat Danny tot het uiterste om de auto in perfecte staat af te leveren. AutoHuis24 is een aanrader.

                  Reactie van het bedrijf

                  Bedankt Rinus, leuk dat ik jullie de schitterende Saab mocht leveren! Veel plezier met de auto

                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                      - Enschede - 26 november 2020
                      9

                      gemoedelijk en open

                      een goed ontvangst na reis van +200 km liefhebber en deskundig

                      Reactie van het bedrijf

                      Fijne kilometers in de Saab Joop!

                      Zou je ons aanbevelen? Ja
                          - sint annaland - 25 november 2020
                          10

                          Goed geholpen

                          Ik ben goed en snel geholpen. Heb geappt om de auto te komen bekijken. Dit kon uiteraard en ook een proefrit was mogelijk. Gelijk verliefd geworden op Kaatje. Alles goed geregeld met Danny. Super klantvriendelijk. Weet waar hij over praat en houdt zich aan de afspraken. Auto stond op de gesproken netjes klaar. Voor een volgende auto zou ik zekers Autohuis24 aanbevelen.

                          Reactie van het bedrijf

                          Bedankt voor je mooie review! Veel fijne kilometers met Kaatje:)

                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                              - Hoogezand - 21 november 2020
                              10

                              Fantastisch

                              Wij hebben hier onze prachtige Volvo c70 cabriolet gekocht. Ik was al lang op zoek naar deze kleur! En Van tevoren nog wel mail contact gehad met Danny of het geen afgeragde bak was. Want als autoliefhebber was ik daar echt niet naar opzoek. Maar dat was het absoluut niet. We moesten er een flinke reis voor afleggen meer dan 2 uur er heen rijden maar maar het was het meer dan waard. We hebben de deal uiteindelijk gesloten en een week later konden we hem ophalen. We zijn er erg blij mee en alles is goed voorlopen bij de verkoop. Ik zou dit autobedrijf zeker aanraden. Deze mensen hebben echt een passie voor mooie auto’s! Vooral Saab & Volvo liefhebbers. Nogmaals hartelijk dank.
                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                  - Geldermalsen - 10 oktober 2020
                                  10

                                  Prima

                                  Een erg plezierig en persoonlijk contact tijdens de bezichtiging van een V70 en dus mijn vorige Volvo ingeruild. Super nette en keurige oplevering van De nieuwe V70. Met een vertrouwd gevoel aankoop gedaan.
                                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                                      - Bantega - 10 oktober 2020
                                      3

                                      Terleurgesteld

                                      Helaas 2 auto's ingeruild voor een leuke ford. Half jaar garantie bijgekocht. Precies na 6.5 maand begon de lampje van de motor te branden. Bleek de katalysator te zijn die aan het vergaan was ook bleken de remschijven voor al af te zijn. 1500 euro er in moeten pompen om de auto weer veilig te krijgen. Mijn mening dat het gezien had moeten worden voordat de auto verkocht zal worden. Ben verder wel goed geholpen en redelijke waarde voor bijde auto's gekregen. Helaas geen veilige auto gekocht.

                                      Reactie van het bedrijf

                                      Goedemorgen, Bedankt voor je review! Jammer te horen dat de techniek net na de garantie periode wat haperingen heeft gegeven. Dat kan helaas altijd onverwacht gebeuren bij een auto. Ik heb helaas niets van je vernomen toen er wat aan de auto mankeerde. Anders had ik je wellicht kunnen helpen voor bijvoorbeeld een voordeliger alternatief. Gr Danny

                                      Zou je ons aanbevelen? Nee
                                          - Veendam - 1 september 2020
                                          9

                                          Vriendelijk, snel en professioneel geholpen

                                          Snelle reactie op de mail en nette afhandeling van de levering
                                          Zou je ons aanbevelen? Ja
                                              - Amersfoort - 17 augustus 2020
                                              10

                                              Super

                                              Vriendelijk, professioneel!
                                              Zou je ons aanbevelen? Ja
                                                  - Emmen - 5 augustus 2020